Bloggen Kropp & hälsa

En väntad förkylning

En sak jag bävade lite för innan dottern började på förskolan var alla förkylningar och andra sjukdomar hon skulle släpa hem. Vi hann precis klart med inskolningen innan det var dags. Efter två veckors problemfri inskolning kom i helgen den första smällen – dottern blev förkyld.

Så nu har alla tre här hemma drabbats av snuva, hosta och skit. Troligen inte Covid-19, om någon undrar. Vi är vaccinerade så det är nog bara ett vanligt elakt förskolevirus.

På grund av snuva, nästäppa och halsont har det varit problematiskt att testa produkter på ett rättvist sätt så det har tyvärr fått ligga i leda.

Jag har dock massor av spännande buds, hasch, destillat etc som bara ligger och väntar på att bli provade. Så så snart förkylningen släpper så plockar jag fram papper, pipa och vape igen och sätter igång.

Du har med andra ord mycket gott att vänta på inom kort, så fortsätt titta in på bloggen med jämna mellanrum.

Ursäkta, nu måste jag gå och snyta mig, peta i mig ett par Alvedon och ta en halstablett. C Ya!

 

Cannabis weed hoodies t-shirts tygkassar

2 kommentarer

  1. Hoppas att det bara är en vanlig förkylning, jag känner folk som fått 2 St sprutor, och endå fått skiten, men det är gamla personer! Tror att det är bättre att få skiten och utveckla egna försvar, så har det varit i alla år, flera 100 år om man kollar upp det!!

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.