Cannabis

Cherry Pie CBD-buds

Cherry Pie har en söt frisk doft, ljuvligt. Doften är stark men ändå behaglig för näsan. Dessa premium buds är mörkare gröna med bruna inslag. De är lagom fuktiga och känns en aning sticky-icky. Lätt att bryta isär utan att de smulas.

Vid grindning av örterna håller de ändå ihop bra och det blir inte massa ”småfnas” som det ibland kan bli när örterna är för torra. Detta gör det väldigt lätt att rulla en fin joint.

Det är lätt att tända jointen och den glöder fint direkt med den täta örten i papperet. Röken är tjock och smakrikt fruktig av bär med en len känsla i halsen av lätt sötma. Den är skön att röka och river inte alls.

Effekten än god med de 15-18% CBD+CBDA och det känns att det är fullspektrum som strömmar in i mun och hals. Lugnet sprider sig i kroppen och du mår bra.

Cherry Pie är helt ekologiska, GMO-fria och med mindre än 0,2% THC.

Blommorna kommer i en återvinningsbar papperspåse som är väl tillsluten för att hålla tätt. Med följer en fuktighetsbevarande liten påse som ska förvaras tillsammans med blommorna vilket gör att de håller sig fräscha längre.

Jag ger Cherry Pie CBD-buds ett gott betyg för både hur den beter sig vid hantering, smak, rök och effekt.

Premium buds Cherry Pie finns att köpa hos RAW Hemp (Cannabislight.se).

 

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.