Cannabis

Dags att testa Upgrade Natural hampafröolja

Jag fick ju hem en ekologisk hampafröolja av märket Upgrade Natural, som är CBDBuds.nu’s eget varumärke, för lite sen. Nu tänker jag testa oljan i några veckor.

För att göra det rättvist ska jag inte använda andra Cannabisprodukter samtidigt, eller jo kanske något. Men jag går all in på den här oljan. Såhär skriver de om oljan;

Annons

Upgrade Natural är vårt egna varumärke och vår olja har en helt unik formula och är Europas starkaste, hela 25mg cannabinoider per droppe, så både sätt till ingredienser (CBD, CBN, CBG), mängd och pris är vår produkt överlägsen – jämför oss gärna med våra konkurrenter! Oljan är bredspektrum och har Svensk Ekologisk hampafröolja som bas. Vi är väldigt stolta över vår olja och är säkra på att den fungerar tillskillnad från andra billiga oljor som har undermåliga ingredienser eller bara innehåller cbd isolat.


Enligt rekommendationer bör man börja med 1  droppe/dag och ökar dosen med en droppe tills man uppnår effekt, därefter bör man minska med en droppen om dagen tills man är tillbaka till 1droppe/dag och sedan börjar man om igen. På så sätt får man en kontinuerlig effekt utan att behöva öka dosen dramatiskt pga vanebildning.

dag 1  = 1 droppe
dag 2 = 2 droppar
dag 3 = 3 droppar
dag 4 = 4 droppar
dag 5 = 5 droppar
dag 6 = 6 droppar (uppnådd effekt)
dag 7 =  5 droppar
dag 8 = 4 droppar
dag 9 = 3 droppar
dag 10 = 2 droppar
dag 11 = 1 droppe
dag 12 = 2 droppar
..osv.

Det ska bli spännande, ska bli intressant att se vad denna olja kan göra.

Annons

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.