Rökdon & tillbehör

DynaVap M 2021 – vape för buds, hasch och extrakt

Det är första gången jag använder en sån här typ av vape, som man värmer upp med en tändare, och det var med stor förväntan jag hettade upp den för första gången. Jag har provat både med torkade örter, hasch och extrakt och det funkar utsökt med alla. Jag är dock inte helt såld på DynaVap M 2021. Den är väldigt smidig och intuitiv och fungerar jättebra men jag är mer av en sån person som vill sitta och puffa längre stunder.

Som den är fungerar den med grind och den medföljande dynacoil gör det lätt och smidigt att konvertera DynaVap M till ett rökdon för hasch och vax med samma goda resultat. I början var den lite svår att värma upp på rätt sätt för att få en jämn temperatur och bra effekt men efter en titt på YouTube blev resultatet kanon.

DynaVap M gör precis det den ska och tillvaratar smakerna i det du vapear mycket väl. Kvaliten och effekten när du använder DynaVap M och jag ur den synvinkeln älskar jag den. Den fungerar perfekt både med torra örter, hasch och extrakt.

Grejen är den att jag gillar lite mer att sitta och filosofera och ta ett bloss då och då. Men vill man komma upp på höjder snabbt så är den det ultimata verktyget för en bra ”hit”.

Hur fungerar DynaVap M?

  1. Ta av ”hatten”
  2. Stoppa i det du tänkt vapea i själva vapen (inte ”hatten”).
  3. Sätt på ”hatten”.
  4. Värm upp ”hatten, håll tändare el dyl tills du hör ett klick.
  5. Inhalera (glöm inte hålla för ventilen).

Förpackningen innehåller:

DynVap M 2021

1 x Dynacoil (t v i bilden ovan)

1 x MedVape Zebrawood Slim Stash

1 x Vertigo Torch Lighter (t h i bilden ovan)

1 x Snapstash (mitten i bilden ovan)

1 x Fat mouthpiece

1 x underhålls-kit (CCD, O-ringar, vax)

1 x DynaVap Pen

Instruktionsbok och ett samlarobjekt (jag fick en nyckelring).

Betyg:

💭💭💭

DynaVap M 2021 finns att köpa hos MedVape.se