Cannabis

Gorilla Haze 14,5% från Herbalist

Herbalist fortsätter leverera CBD-buds av hög kvalité och jag har testat nyheten Gorilla Haze. Det är buds med 14,5% CBD och 0,1% THC. Gorilla Haze är inomhusodlad av hybrid-typ. Dessa CBD-buds är ljusgröna med bruna inslag och aromen är tydlig och fräsch och domineras av citrus. Det känns lovande.

Det myllrar av trikomer och budsen är riktigt klibbiga för att inte säga ”sticky-icky”. Det är så till den milda grad att en hel del fastnar i grindern. Men det är ju så det ska vara, i alla fall tycker jag det. Det förbättrar både smak, känsla och effekt.

Som en parentes vill jag ge beröm för de nya förpackningarna. Budsen kommer i plastburkar med etiketter med mycket snygga illustrationer som representerar varje produkt på ett talande sätt.

Smaken är frisk och fräsh och syrlig. Det finns även lite beska där men röken är len och snäll mot halsen. Det är så det vattnas i munnen och du vill ha mer, så god är den.

Effekten kommer smygande och känns behaglig. Hjärnan lugnar ned sig och kroppen myser också till. Det känns härligt och här gör sig de 14,5% ett bra arbete med att skapa ro i kroppen, det vill säga oron försvinner och du känner att du kan ”börja om från noll”.

Med tanke på smaken och den goa känslan effekten ger så tycker jag att Gorilla Haze verkligen är något jag kan rekommendera.

Mitt betyg blir;

💭💭💭💭

1 kommentar

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.