Cannabis

Herbalist Blackberry 18,5% CBD

Blackberry innehåller hela 18,5% CBD och kommer levererade i en fin plastburk från Herbalist – High Grade Specialist. När jag öppnar burken möts jag av en underbar kraftig doft av Cannabis, sötma och mörka bär. Budsen är täta och är i små-mellanstorlek. De är ganska fuktiga och grinden blir lätt att packa eller rulla.

Något svårt att tända och få glöd på men väl där väntar en mycket trevlig upplevelse även om man får tända om både en och två gånger. Kraftig och fyllig söt smak med dova, jordiga toner och björnbär, med en liten beska i slutklämmen.

Herbalist skickar med en labbrapport vilket jag tycker skapar ett seriöst intryck av leverantören, inget att dölja, och visar på kvalitet hos produkten.

Jag älskar Herbalists filosofi kring Cannabis och det är helt min inriktning också. Här är ett stycke kopierat från deras ”Om oss”-sida;

Vi tror att vårt bidrag till CBD-marknaden är unikt och att vi så småningom tillsammans kan arbeta bort stigmatiseringen runt Cannabis Sativa. Cannabis är mycket mer än ett berusningsmedel. Det betyder så mycket mer för så många personer runt om i världen. Vi tycker rent av att det borde betraktas som en skymf att reducera ner miljoner av människors helt subjektiva upplevelse och användning av Cannabis till att enbart kalla det för ett berusningsmedel.

Ett trevligt företag med tillmötesgående personal. De har inte ett så stort utbud men det som finns är noga utvalt.

Blackberry får 4 av 5 i betyg (när budsen har torkat lite lite till glöder de nog bättre).

Betyg:

💭💭💭💭

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.