Diverse

Höga ambitioner räckte inte

Jag skrev ju i första inlägget om mitt försök att starta ett internetforum om Cannabis. Tanken var att det skulle bli ett ställe där man skulle kunna diskutera allt från att odla industrihampa och producera tyg till att röka på. Jag hade höga ambitioner och byggde upp ett (vad jag tyckte) snyggt forum men jag råkade ta hjälp av fel personer.

Jag tog hjälp med att moderera forumet av en person som visade sig vara oseriös. Det hela slutade med att hen gjorde snedsteg som retade upp större aktörer och det ledde till att jag fick stänga ner alltihopa. Inte trodde jag att det i Cannabisvärlden fanns sådana fejder och motsättningar mellan olika aktivister, andra aktörer och personer som nyttjar ganja. Det här handlade, som man kan tro, INTE om några ” kriminella gäng” eller ”langare” utan om vanliga företag och privatpersoner som använder cannabis.

Annons
CBD-produkter från Nordic Oil!

Jag blev misstänkt att vara någon jag inte var, representera tvivelaktiga organisationer och att jag samarbetade med personer som agerat fel (hur vet jag inte men tänker ta reda på) och retat upp flera andra personer, företag och organisationer.

Jag vill understryka att inget är sant av påståendena om att jag skulle samarbeta med någon annan, vara delaktig i någon organisation eller vara någon annan än vad utger mig för.

Det här var mitt eget projekt, jag råkade bara ta hjälp av en enda oseriös person.

Forumet hann knappt komma igång och finns nu inte mer. Men jag ger inte upp. Jag har blivit aktivist och jag tänker fortsätta sprida mina åsikter och tankar genom den här bloggen. Det här är mitt privata rum, min fristad. Här bestämmer jag och ingen behöver lägga sig i för den här gången kör jag solo och viker mig inte för någon eller något.

Annons