Kropp & hälsa

Magic Herb Hampasalva

Jag måste säga att jag är helt saligt överraskad av hampasalvan från Magic Herb. Nu har jag använt den i cirka en vecka och har smörjt min nacke 2-3 gånger om dagen och det är med ett leende på läpparna jag gladeligen fortsätter använda salvan.

Jag har även använt den på min armbåge och smärtan försvinner ett par timmar sedan återkommer den tyvärr, men det kan bero på typen av skada jag har i min överansträngda muskel i underarmen. Men salvan värmer bra och det är skönt för armen, precis som för nacken.

Redan efter två dagar kände jag knappt värken i nacken och spändheten var borta. Jag överdriver inte utan det här är helt ärligt rakt upp och ner fakta.

Salvan doftar friskt och gott. Den värmer huden och in i musklerna, det känns. Jag kan få för mig, men jag känner när den verkar. Det är som den bäddar in musklerna i bomull under ett par timmar och sedan är värken i borta.

Nu är det ju i huvudsak nacken och armen som jag har behandlat, men jag kommer fortsätta använda salvan och får säkert anledning att återkomma med fler tankar kring användning andra delar av kroppen också.

Salvan innehåller: Sheasmör, Kakaosmör, Kokosolja, Bivax, Hampafröolja, Jojobaolja, Aprikoskärnolja, Hampaextrakt, Rosmarinextrakt, Oliv Lecitin. ALLT är ekologiskt. Burken innehåller 60 ml salva och innehåller 800 mg cannabinoider.

Jag ger Magic Herb’s hampasalva fem av fem tankebubblor.

Besök Magic Herb och prova salvan eller någon annan av deras produkter, vet ja!

Betyg:

💭💭💭💭💭

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.