Kläder & accessoarer

Min Cannabis-garderob

Vill du klä dig miljömedvetet? Välj Cannabis!

Cannabis kräver 80% mindre vatten än bomull att odla. Det är den bästa plantan på att absorbera koldioxid (CO2) från atmosfären. Det här gör plantan miljövänlig och gynnsam är därför mycket miljövänligt.

Tyg av Cannabisfibrer är ett av de slitstarkaste tygerna du kan hitta, fem gånger starkare än bomull. Det är bakterieresistens, skyddar dig mot UV-strålar och är vätskeavvisande. Tyget är även termodynamiskt vilket reglerar temperaturen så att du blir varm när det är kallt och tvärtom. Jag kan rabbla upp många fler positiva egenskaper men det kan vi spara till ett annat inlägg.

Jag har så smått börjat byta ut kläder i min garderob till kläder av Cannabis. Än så länge har jag;

Sen har jag två väskor också. Det kommer garanterat bli mer Cannabis-kläder för det är så skönt och behagligt att ha på sig.

Keps tillverkad av Cannabis från Hempy’s (www.hempys.com).
Cannabismössa från Hemplution (www.hemplution.com).
Midjeväska från Hampabambu (www.hampabambu.com)

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.