Jobb

Mina arbeten

Jag tänkte berätta och visa vad jag gör på mina jobb. Jag jobbar ju i butik och så åker jag runt i olika butiker och utför uppdrag.

I min fastanställning jobbar jag i en livsmedelsbutik. Där jobbar jag i huvudsak på färskvaruavdelningen där jag utöver att plocka varor och hålla avdelningen snygg både grillar och bakar bröd. Jag arbetar även lite på kolonialsidan. Det är roligt och omväxlande att vara ”lite här och där” och jag trivs mycket bra med mitt jobb.

I mitt extrajobb som merchandiser, som det så fint heter, får jag åka runt i regionen och plocka varor åt olika företag och varumärken. Det är allt från läsk och godis till pasta och vaniljsås. Det handlar mest om att fylla på produkter och att bygga exponeringar inför kampanjer osv. En av många kul saker med det jobbet är att man får se olika butiker och jobba på olika platser.

Det är kul att bygga snygga exponeringar och presentera produkterna på ett tilltalande och säljande sätt, det gör jag i båda jobben och jag tycker det är jättekul.

Här är några exempel…

Cannabis weed hoodies t-shirts tygkassar