Kropp & hälsa

Nu blir antagligen CBD en del av min medicinering

Utskrivningssamtal idag och läkaren ville veta mer om hur jag tar CBD. Jag tar ju olja morgon och kväll plus några puffar under dagen. Eftersom hon förstod att det håller mig i balans och höjer mitt allmäntillstånd samt får mig att sova bättre gav hon okej att fortsätta.

Hon vill dock att jag tar upp detta med min ordinarie läkare för att reda ut lite närmare vilka effekter det har och hur det interagerar med de andra medicinerna jag tar. Det är ju Lithium, som jag vet fungerar bra med CBD och sen är det Lamotrigin, som jag förstått kan göra att man blir lite trött och dåsig, men det är inte så farligt att det inte går att hantera så jag ser inga hinder med det.

Så på torsdag ska jag ha samtalet som jag har väntat på länge, en djupdykning i CBD tillsammans med en läkare. Jag tycker det vore skönt om de t blir en del av behandlingen istället för ett preparat som skapar misstanke om annat, t ex att jag tar droger. Det är sant och jag har nu fått erfara det själv, att man får sämre vård och blir sämre behandlad när man råkar pissa positivt på ett prov även att det finns en logisk förklaring bakom och inget brott föreligger.

Cannabis weed hoodies t-shirts tygkassar

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.