Jag är 40 år och bor med min familj i en stad belägen i sydöstra Sverige.

Vi bor i en hyresrätt med förstahandskontrakt hos ett kommunalt fastighetsbolag. Jag har både hemförsäkring och försäkring på den bil jag äger, en Volvo. Jag har pengar på banken och pensionssparar.

Ett stort intresse jag har är Cannabis och vad man kan göra med det växtsläktet.

Varför Cannabis?

Cannabis är en så fantastiskt mångsidig växt så det finns nästan inga gränser. Den är en råvara med oslagbara egenskaper, den är ett näringsrikt livsmedel, den är medicin, den har hälsosamma effekter för både insidan och utsidan av kroppen, den är njutningsfull, listan kan göras väldigt lång.

Drygt 50.000 olika användningsområden!

Detta ska jag skriva om i den här bloggen tillsammans med mycket annat ur mitt liv, min syn på samhället och tankar om livets stora och små beståndsdelar.

Vad gör jag annars?

Jag har en fast anställning som butiksmedarbetare i en butik som tillhör en av de största koncernerna inom dagligvaruhandel i Sverige.

Dessutom jobbar jag ibland extra som merchandiser.  I det jobbet åker jag på uppdrag av olika företag, bl.a. Cola-Cola, Orkla, Carlsberg och Red Bull, runt till olika butiker och bygger exponeringar, plockar upp varor och snyggar till och fyller på befintliga exponeringar och i hyllorna.

På fritiden umgås jag med familjen, målar och tecknar, spelar tv-spel, pillar med grafisk formgivning och webbproduktion, njuter och fixar med lite av varje.

Nu när du vet lite om mig så kanske din bild av vad jag skriver blir mer nyanserad.

Bless!

Jeppe