Cannabis

Sour Diesel 14,6% CBD

Herbalists Sour Diesel introducerar sig själv med en ton av kryddiga örter med en surhet i smaken och en underton av jordig beska.

Det är täta mörkgröna buds med en gula inslag. Kanske något för täta och något för fuktiga för att få en bra glöd. Det verkar vara lite genomgående i Herbalists sortiment att torkningen kanske är lite stressat genomförd. Dessa buds lämpar sig bäst för en vaporizer.

Annars gillar jag både smak och konsistens. Surhet och sötma binds samman fint med den örtiga smaken. Riktigt behaglig att röka och gör sig säkerligen bra i en vape där du kan ställa in värmen och få den perfekta aromen som du önskar och får Sour Diesel att göra sig ännu mer finklädd i sin framtoning.

Vad gäller effekten så finns lite mer att önska men den skapar ändå avslappning på ett skönt sätt. Jag placerar dessa buds någonstans i mellanklassen. Men cred för det höga CBD-innehållet i budsen som faktiskt ger en behaglig känsla och du känner dig redo för nya äventyr med gott självförtroende. Sour har verkligen en karaktär  som gör den till den klassiker den redan är.

Det blir dock inte toppbetyg för jag tycker att helheten brister här och där och gör det lite tovigt i upplevelsen.

Betyg:

💭

Cannabis weed hoodies t-shirts tygkassar

3 kommentarer

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.