Kropp & hälsa

Svajiga dagar

Jag har ju skrivit tidigare att jag har bipolär sjukdom och problem med ångest som kommer och går när jag minst anar det. Vissa dagar är jättebra, andra är helt okej, medan andra tar mig långt under isen.

Det är svårt att hitta motivation de dagar som är dåliga. Jag har nästan ingen inspiration till att göra något och väldigt lite fångar mitt intresse.

Därför har det varit dålig aktivitet här på bloggen senaste tiden. Jag har helt enkelt varken orkat, haft lust eller kommit på något att skriva om. Jag brinner fortfarande för Cannabis men när jag mår dåligt orkar jag inte bry mig och tar mig inte för något särskilt.

Därför har lågan, även om den funnits, brunnit svag och mitt engagemang har sinat. Men de dagar jag mår bra eller till och med jättebra finns energi till att bry mig i alla fall, sedan är jag inte så produktiv som önskat så jag får inte så mycket gjort.

Just nu är jag föräldraledig så den mesta tiden går åt till min dotter, precis som det ska vara. Jag är hemma för att vara med henne om dagarna så ska jag göra något annat får jag passa på när hon sover middag eller när hon lagt sig för kvällen.

Det är ingen idé att jag ursäktar mig eller säger ”jag ska bli bättre” för jag vet inte hur jag mår från dag till dag. Jag tar mina mediciner, röker min CBD och tar min olja för att hålla mig flytande, men jag har mina problem och jag vet aldrig hur nästa dag ska bli.

Jag försöker tänka att jag egentligen inte har något att må dåligt över. Men när ångesten kommer sätter mina tankar igång och jag associerar vilt från händelse till händelse i det förflutna och ser hinder i nuet och ångesten blir bara värre. Samtidigt kan jag ofta ta mig ur det genom att tänka och fokusera på nuet och det funkar för det mesta.

Idag mår jag i alla fall bra och det ska jag hålla fast vid.

Cannabis weed hoodies t-shirts tygkassar

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.