Cannabis

Tänk vad folk kan reta upp sig på lite text

Det jag skrev i förra inlägget tog lite fart. Många ”förståsigpåare” skulle spela viktiga och deklamera både det ena och det andra.

JA, staten säger att Cannabis är en drog och om den innehåller THC över 0,3% så klassas den som narkotika, av staten.

NEJ, jag tycker inte att Cannabis är en drog, inte ens med THC. Som jag skrivit innan så är Cannabis Hampa och Hampa är Cannabis. Jag vill att vi ska kunna använde det fina namnet även när vi pratar om andra produkter utvunna av Cannabis. Textil, livsmedel, byggmaterial, röka, snusa. Ja, allt som kommer från Cannabis. Och det UTAN att någon ska tänka ”Uuuuu, Cannabis! Det är ju en dödsdrog!”.

Säger jag Cannabis så är det inte självklart att det är narkotika jag pratar om, det kan lika gärna vara en tröja.

Det här är mina tankar och tanken är fri, nää nää!

Cannabis weed hoodies t-shirts tygkassar

Skriv dina tankar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.