Cannabis

Två veckor med Upgrade Natural 50% Hampafröolja

Nu har jag använt Upgrade Natural hampafröolja 50% i två veckor och jag är mycket nöjd. Tidigare var jag stressad, kände mig lite halvkrasslig hela tiden och var  tvungen att ta både sömntabletter och insomningstabletter för att kunna somna på kvällarna och sova hela nätterna.

Nu när jag använt oljan i knappt två veckor känner jag att mitt allmäntillstånd är märkbart förbättrat. Jag har fått ny energi, jag känner mig lugn och samlad och mer fokuserad. Efter knappt en vecka behövde jag inte ta några tabletter till natten. Jag kände att jag verkligen kunde slappna av när jag gick och la mig och jag somnade lätt och sov sedan bra under natten utan att vakna en enda gång.

Det här är en bredspektrum ekologisk hampafröoljasom är gjord på isolat med ca 99% CBD, CBN respektive CBG. Förhållandet är 30% CBD, 10% CBN, 10% CBG. Tillredd i Sverige av företaget själva. Oljan är helt THC-fri.

En nackdel med oljan är att den inte smakar särskilt gott, det kanske beror på att den är från isolat. Det skulle inte skada med lite extra terpener för att få till den där goda hampasmaken. En annan sak är priset som kan tyckas är lite saftigt, men i förhållande till oljans kvalité  och höga cannabiniodprocent och med både CBD, CBG och CBN blir det en riktig ”trestegsraket” och värt priset.

Jag rekommenderar dig med liknande problem att prova. Den är garanterat hjälpsam vid andra problem också.

Finns att köpa hos CBDBuds.nu

Betyg:

 💭💭💭💭

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »