Cannabis

Znuze Hampasnus

Jag fick ju hem tre dosor hampasnus från Let’s Hemp häromdagen. Det var tre dosor innehållandes fina handgjorda snuspåsar som var nedlagda med omtanke fint placerade. Smakerna är Original, Salmiak och Grönmynta. Jag snusar portionssnus men detta snus finns även som bak.

Varje dosa innehåller 15 portioner. Det är ganska stora fluffiga portionspåsarna i dosorna vilket jag gillar. Men jag kan säga attt påsarna var lite luriga då de är handgjorda, vilket är fantastiskt i sig, men de sitter inte riktigt ihop i ena änden (det var åtminstone så på vissa).

Originalet bjöd på en klassisk snusarom med en svag ton av cannabis när man tog av locket. Men väl i munnen smakade den lite mer cannabis efter lite ”smakextrakering” genom tuggning. Själva påsen kändes ganska torr i munnen efter ett tag, det hade inte skadat med lite olja (men det finns ju saliv). Den naturliga smaken av cannabis var härlig att känna, det hade inte skadat med lite extra terpener eller dylikt för att få till en tydligare ton av cannabis. Jag får en bra känsla över lag.

När jag öppnade Salmiak möttes jag av en fyllig lakritsarom, något söt. De här påsarna var oljigare än det naturliga snuset och oljan var full av smak. En tydlig söt salmiaksmak med hintar av salt där i. Smaken sitter kvar länge och den håller bra. En behaglig påse i konsistens och ligger bra under läppen. En behaglig nöjdhetskänsla med njutning till spred sig i kroppen.

Grönmynta (spearmint) var jag skeptisk till då jag inte gillar stark mintsmak som exempelvis spearmint och pepparmint. Det var ingen distinkt doft när jag sniffade i dosan. Väl under läppen kändes en smak som jag var lite orolig för, intensiv i början men övergick sedan i en lagom mynta smak, inte för stark och inte för svag. Smaken som utvecklades var fräsch och frisk med smak av saftiga färska blad som även här sitter i en bra stund.

Det är naturliga smaker som möter svalget med alla tre sorter av detta hampasnus som jag varmt kan rekommendera. En dosa innehåller mellan 400-600 mg cannabinoider vilket är mer än annat CBD-snus som jag har provat. Snuset är THC-fritt. Även du som inte snusar i vanliga fall skulle nog gilla dessa CBD-produkter som ger en lagom skön känsla i kroppen. Även om jag bara testat det ett par dagar så kan jag säga att det är ett bra substitut för dig som snusar till vardags men vill skära ner på nikotin och tobak och kanske helt vill sluta med detsamma.

En dosa kostar 59 kr.

Tack till Let’s Hemp för att jag fick prova detta hampasnus!

2 kommentarer

  1. Tack för omnämnande! 🙂

    Våra påsar kan vara öppna pga en väldigt manuell tillverkningsprocess som inte är så enkel. Men det här är inte tobak/nikotik, att svälja ev innehåll från vår hampasnus är egentligen bara bra.

    Ps. Bilderna verkar inte fungera.

    1. Tack! Jag förstår att de är handgjorda så jag har verkligen överseende med det och det går jättebra att snusa dem så det är egentligen inga problem.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.